Anemoon Zwemschool

Woon je in Amsterdam of vlak bij Amsterdam dan is deze zwemschool precies wat je zoekt!

Anemoon Zwemschool, hier kun je niet alleen leren zwemmen maar ook snorkelen en je leert hier ook wat belangrijk is voor het behoud van een mooie en gezonde onderwaterwereld!

Anemoon werkt met “Met succes op zwemles” en heeft als eerste zwemorganisatie in Nederland een diplomalijn gecreëerd waar het bewuster omgaan met de wereld en met name de onderwaterwereld centraal staat. Daarnaast zijn de diploma-eisen voor kinderen: leuk, leerzaam en van uiterst belang voor een goede zwembasis.

Met succes op zwemles zet zich daarnaast in om goede doelen te ondersteunen voor het behoud van de onderwaterwereld en werkt samen met Sea First, hoe leuk is dat?

Zou jij ook een verschil willen maken!? Het allerminste wat je kunt doen is: “eet meer diervriendelijk en plantaardig voedsel, spaar de vissen en vooral tonijn, scheid plastic, zorg ervoor dat afval geen kans maakt om in de zee te komen en leer uw kind(eren) dat alle haaien noodzakelijk zijn in de zee en zet ze in een goed daglicht”. “Afvalvrije en visrijke oceanen, dat zou fantastisch zijn”!

Bij deze zwemschool hebben ze ook de jongste zwemjuf! Zij heeft een heel mooi filmpje gemaakt voor jullie: