(gratis) Luisterboekverhaal “De redding van Vlokje, de zeemeeuw”

Een prachtig en bijzonder luisterboek- (bewustwordings)verhaaltje over een geredde zeemeeuw en het belang van een gezonde oceaan.
Geschikt voor zowel jong (ongeveer 7+) als oud (ook volwassenen vinden het erg leuk, mooi en leerzaam).

GRATIS te downloaden bij de luisterbieb (voor bibliotheek-leden) of voor een klein bedragje te downloaden bij allerlei (luister)boekenfirma’s (zie onderstaande links).

Info: Een mooi, ontroerend, leuk en leerzaam verhaal met toepasselijke achtergrondgeluiden over een 10-jarig vegan oceaanbeschermertje Siep, die samen met een oudere jongen een zeemeeuw redt die verstrikt was geraakt in een stuk visnet en ook nog eens plastic in zijn bekje had. Met nog veel meer leuke, grappige, ontroerende en onverwachte gebeurtenissen en een heel positief en happy einde.

Hoofdonderwerpen: oceaan, (plastic)vervuiling , (dieren)liefde,  pesten, respect hebben voor en leren van elkaar, wijze levenslessen, bewustwording en goed zorgen voor de oceaan, de natuur en dieren en  daardoor de wereld beter, mooier en liever maken.

GRATIS te downloaden bij de Koninklijke Bibliotheek voor mensen die lid zijn van de bibliotheek (download eerst de gratis 

app voor de luisterboeken: https://www.onlinebibliotheek.nl/luisterbieb.html) en ga vervolgens naar rubriek “Jeugd/Jongeren”; kinderen 7-9: Sandra Koole “De redding van Vlokje, de zeemeeuw”)

Of te downloaden bij Storytel of voor een klein bedragje bij o.a. De Slegte, Leeslounge, 123Luisterboek, Luisterrijk ( https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/5821/de-redding-van-vlokje-de-zeemeeuw ) etc.

Opgedragen aan de Sea First Foundation.

Opbrengsten van dit verhaaltje gaan ook naar deze geweldige stichting (zowel van de downloadshops als de Luisterbieb – ook al zijn bij deze laatste de downloads (drie weken te beluisteren) gratis, toch krijgt de schrijfster er een heel klein bedragje voor. Dus zoveel en zo vaak mogelijk (elke drie weken) downloaden s.v.p.!)